Containertransporter

Behöver ditt företag hjälp med en containertransport? Vi har byggt upp en effektiv hantering för dragningar av containers från hamnar och kombiterminaler i  mellersta Sverige. Genom ett nära samarbete med rederier, speditörer och hamnar effektiviserar vi din transport. Oavsett om ditt behov gäller en enstaka container eller ett större uppdrag så hjälper vi dig hela vägen.

En stor fordonspark för effektiva containertransporter

Europa Transport har en stor fordonspark och tillgång till de allra flesta chassin – alla anpassade för olika typer av laster. Vi har en stor kapacitet och kan hantera containrar i storlek på 20, 30, 40 och upp till hela 45 fots. Givetvis kan vi erbjuda simatransporter. Containertransport är något vi kan!

Våra duktiga medarbetare hjälper dig hela vägen

Våra chaufförer är fast anställda och vi följer gällande arbetsvillkor och kollektivavtal. Totalt arbetar ett 20-tal medarbetare fördelat på chaufförer, kontor, verkstad och terminal hos oss. Vi arbetar med ett modernt fordonsledningssystem där vår trafikledning kan följa fordon, släp och containers i realtid. Fordonsdatorer ger vår förare tillgång till GPS, bränsle- och fordonsuppföljning samt dubbelriktad kommunikation med trafikledningen. Systemet innebär också att vi kan följa upp driftskostnader, trafiksäkerhetsrelaterade frågor, kör- och vilotider. Alla våra egna bilar körs på HVO.