Våra tjänster

Europa Transport i Norrköping är ett av regionens ledande logistik- och transportföretag. Vi erbjuder kostnadseffektiva transporter inom Sverige och ut i Europa. Vi kan också lösa expressleveranser med bil när det är riktigt bråttom. Varmt välkommen att kontakta oss kring dina transportbehov så ska vi se till att hjälpa dig hela vägen.

Import / Export

Vi erbjuder kostnadseffektiva transporter inom hela Sverige och Europa. Vi har sedan starten för drygt 30 år skaffat oss ett stort kontaktnät med samarbetspartner över hela Europa.

Containertransporter

Behöver ditt företag hjälp med en containertransport? Vi har en stor kapacitet och kan hantera containrar upp till 45 fot. Genom ett nära samarbete med rederier, containerägare och speditörer säkerställer vi att din container alltid är framme i tid.

Inrikes / Lokaltransporter / Expressleveranser

Riktigt bråttom? Vi erbjuder snabba expresstransporter runtom i hela Sverige och även inom Europa. Dokument, paket, reservdelar eller andra försändelser? Oavsett vad just du behöver leverera, ser vi till att det kommer fram i tid. Slå oss en signal så löser vi resten.

Verkstad

Behöver ni hjälp med service eller reparation så kan ni kontakta oss för hjälp. Vi som åkeri själva förstår vikten av bra service och att tid är pengar.
Hör av er till oss för att se vad vi kan hjälpa er med och boka en tid. Ring 011-28 50 45 eller maila oss på verkstad@europatransport.se

Behöver du hjälp med transporten? Kontakta oss!

Kontakta oss för att hitta effektiva transportlösningar för er som kund och utifrån erat unika behov. Behöver ni hjälp eller vill ha mer information om våra tjänster? Använd formuläret nedan, eller ring oss på 011-285040 så löser vi det.