Om företaget

Europa Transport bildades 1987 i Norrköping av Jan-Åke Jonsson och Kalle Geisler. Som namnet nämner så var inriktningen transporter på Europa. Under åren har företaget utvecklas och breddat sig kraftigt. Företaget ägs idag av David, Jens och Johnny. Idag så bedriver man fortfarande import/export från Europa, samtidigt så har man breddat sig med inrikestrafik samt egen flotta som utför container transporter, trailertransporter,  budtransporter och egen verkstad.
Vi är ett modernt transport- och logistikföretag med kvalitet och kundnära service som ledord för verksamheten. Europa Transport har ställt om sin egna flotta till att vi enbart tankar HVO som uppskattats av våra kunder samt att vi sparar in ca 800 Ton Co2 per år.

Ett utmärkt läge för effektiva transportlösningar

Vårt kontor är placerat i Norrköping med närhet till större genomfartsleder, hamnar och terminaler. Här har vi också uppställningsplatser åt våra egna fordon och egen verkstad. Verkstaden möjliggör både snabb service av våra fordon men också utvecklingsmöjligheter av nya lösningar.

0
Antal medarbetare
0
Antal fordon
0
År i branschen
0%
DMT Juni 2024 (HVO)
0
Uppdrag 2024